Kotimaisuus, vastuullisuus & puhtaus

Meidän missiomme on luoda hyvinvointia kaikkialle ympärillemme. Parhaiten tämä onnistuu tarjoamalla puhtaita, laadukkaita ja ravintorikkaita kotimaisia vihanneksia niin kotikokkien kuin teollisuuden ja suurtalouskeittiöidenkin käyttöön. Meille on  myös ensiarvoisen tärkeää kasvattaa ja monipuolistaa yhteistyökuvioitamme sekä kehittää toimintamallejamme.

korkeaa-laatua-kokemuksella

KORKEAA LAATUA PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

Matkamme Suomen johtavaksi vihanneskaupanharjoittajaksi alkoi jo vuonna 1984, kun Heimo Ruohonen ja Olli Suolahti perustivat Vihannes-Laitilan esiasteen. Yhtiö siirtyi vuonna 1995 ahvenanmaalaisomistukseen ja vuonna 1999 varsinaissuomalaisille viljelijöille.

MENESTYSTÄ JA KASVUA

Ahkeruuden ja periksiantamattomuuden hedelmät näkyvät Vihannes-Laitilan arjessa nyt kirkkaammin kuin koskaan: Konsernin liikevaihto on tätä nykyä noin 36 miljoonaa euroa ja yritysryhmässä työskentelee keskimäärin 100 alansa ammattilaista. Osakasviljelijöitä Vihannes-Laitilassa on noin 50. Lisäksi raaka-aineita hankitaan noin kahdeltasadalta sopimusviljelijältä. Yhteensä viljelyalaa on noin 1 500 hehtaaria.

Vihannes-Laitila Oy omistaa lisäksi 60 prosenttia varhaisperunaa ja porkkanaa pakkaavasta JuuresVakka Oy:stä. Kiinteistö Oy Laitilan Trekoli sekä Juurespaja Oy ovat sulautuneet 30.4.2020 Vihannes-Laitilaan.

Asiakaskuntamme kattaa kaikki merkittävät keskusliikkeet ja huomattavan osan elintarviketeollisuutta.

ME SIJOITAMME TULEVAISUUTEEN

Me haluamme kehittyä vielä entistäkin paremmaksi siinä mitä teemme. Siksi konserniyhtiömme ovat viime vuosien aikana investoineet määrätietoisesti uusiin tiloihin, henkilöstöön, tuotantoprosesseihin sekä jatkojalostukseen. Myös sopimusviljelijämme ovat laajentaneet ja kehittäneet toimintaansa systemaattisesti.

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä.

puhtaasti_kotimainen_small
parempi_valinta_small
eu-osarahoittama-hanke