Läpinäkyvyyttä tuotantoketjuihin

Haluamme tarjota asiakkaillemme puhtaita, tuoreita ja vastuullisesti tuotettuja kotimaisia vihanneksia. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, innovatiivisuus, tavoitteellisuus sekä henkilöstön arvostaminen.

vastuullisesti-tuotettua

YMPÄRISTÖ

Meille puhdas ympäristö on ensisijaisen tärkeä asia, ja pyrimmekin toiminnassamme säästämään luontoa niin paljon kuin mahdollista. Olemme investoineet muun muassa ekologisempaan energiatuotantoon: kesäisin tuotantoyksiköitämme viilennetään aurinkoenergian voimin! Näin voimme vähentää hiilidioksidipäästöjämme lähes 500 kiloa päivässä.

SOPIMUSVILJELIJÄT

Vastuullinen tuotanto vaatii vastuullisia yhteistyökumppaneita. Olemmekin ylpeitä, että myös sopimusviljelijämme ottavat työssään ympäristön huomioon. Tuottajistamme jopa 35 on sertifioitu Global G.A.P. -sertifikaatin mukaisesti.

MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT JA HENKILÖSTÖ

Pidämme kiinni siitä, että vastuullisuus ulottuu kaikkialle tuotantoketjussamme. Tuotteiden lajittelu, pakkaaminen ja kuljettaminen pyritään aina hoitamaan mahdollisimman tehokkaasti, reilusti ja ekologisesti. Meitä kiinnostaa aidosti myös jälleenmyyjiemme arvot ja toimintaperiaatteet.
Meille vastuullisuus merkitsee lisäksi arvostamista ja kunnioittamista. Haluamme vaalia ja kehittää yhteistyökuvioitamme ja varmistaa, että työntekijöillämme on turvalliset työskentelyolosuhteet sekä reilu ja tasapuolinen, työehtosopimuksen mukainen palkkajärjestelmä.

LÄPINÄKYVYYS KUNNIAAN

Kannatamme myös avoimen tuotantoketjun periaatetta. Yrityksemme toiminta on läpinäkyvää niin henkilöstölle, sidosryhmille kuin kuluttajillekin. Näin voimme kehittyä entistä paremmaksi siinä mitä teemme!

Jos kaipaat lisätietoa yrityksemme vastuullisuudesta ja arvoista, ota yhteyttä.

puhtaasti_kotimainen_small
parempi_valinta_small
eu-osarahoittama-hanke